Wat als ik een ticket kocht voor Gent Jazz 2020 of 2021?

We hadden beloofd om je op de hoogte te houden over jouw ticket voor de geannuleerde editie van Gent Jazz deze zomer.

Pas op 25 mei 2021 werd daaromtrent echter het Ministerieel Besluit gepubliceerd, vandaar dat dit even heeft geduurd. Onze excuses!

Intussen hebben we wel al alles in het werk gesteld om de headliners van deze zomer ook in 2022 naar Gent Jazz te halen. Maar … die gesprekken lopen nog. Om alles correct te laten verlopen, hebben we daarom besloten om iedereen sowieso  een voucher toe te sturen op 5 juni voor om het welke dag van Gent Jazz in 2021 (alternatief festival), 2022 en 2023. Met uitzondering van de dagen die al uitverkocht zijn vanzelfsprekend (lees: de dag met Sting).

Als we erin slagen om de headliner van jouw festivaldag volgend jaar alsnog naar Gent te halen, dan zal je een link ontvangen voor een exclusieve voorverkoop – opdat je jouw voucher als eerste kan omruilen voor een ticket voor die bewuste dag. Stel dat je er die dag niet bij kan zijn, dan kan je met jouw voucher een ticket kopen voor gelijk welke andere dag.

We hopen je hoe dan ook snel terug te zien op de Bijlokesite! En laat ons sowieso ook hopen dat we snel weer in de allerbeste omstandigheden van livemuziek kunnen genieten!

Heb je nog vragen? Mail gerust naar tickets@dev.gentjazz.com