Selecteer een pagina
december 17, 2020

Jazz&mo’ #14 solo

De nieuwe Jazz&mo’ (met Karen Willems op de cover) al in handen gekregen? Gent Jazz-directeur Bertrand Flamang is dit keer de gasthoofdredacteur van dienst, en hij koos voor ‘solo’ als thema.

Het resultaat? 56 swingende pagina’s inclusief interviews met Jozef Dumoulin, Jef Neve, Pak Yan Lau, Tuur Florizoone, Joachim Badenhorst, Farida Amadou, Ambroos De Schepper en Karen Willems. En naar goede gewoonte uiteraard ook boordevol recensies van de strafste nieuwe jazzplaten!

Je kan het tijdschrift (€7,5) hier kopen. Of je kan natuurlijk gelijk een abonnement (€24) nemen óf cadeau doen. Je steunt er niet alleen de Belgische jazzscene mee, je krijgt ook vier keer per jaar een (altijd even swingend) nieuw nummer toegestuurd.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief


Gerelateerde berichten

Dan toch geen Gent Jazz deze zomer

Na de annulering van Sting en Herbie Hancock, en gezien de huidige omstandigheden, wisten we dat Gent Jazz er ook dit jaar anders zou uitzien. Logisch. Maar zoals veel andere festivals en artiesten, hadden we gehoopt om deze zomer alsnog een noemenswaardige editie te...

Het concert van Sting verschuift naar Gent Jazz 2022

Omwille van de aanhoudende coronacrisis verschuift het concert van Sting op Gent Jazz naar 13 juli 2022. Wie voor deze zomer een ticket had voor de festivaldag met Sting (14 juli) hoeft niets te doen. Zijn ticket blijft geldig voor 13 juli 2022. Dat betekent dus ook...