We doen ons uiterste best de nodige inspanningen te doen om ons festival toegankelijk te maken, maar aangezien wij een festival zijn hebben wij onze beperkingen. Indien u specifieke vragen of noden heeft, aarzel niet om contact op te nemen met tickets@dev.gentjazz.com. Dieren worden niet toegelaten op het terrein met uitzondering van assistentiehonden (in opleiding).

Parkeren
Er zijn parkeerplaatsen voorzien voor mensen met een beperking (met een parkeerkaart voor personen met een beperking). Deze plaatsen zijn echter beperkt en worden niet gereserveerd, aangezien ze deel uitmaken van de openbare weg.

Toegankelijkheid terein
De festivalsite bestaat grotendeels uit grasvelden, deze kunnen er bij regenachtig weer modderig bijliggen. De meeste plaatsen op de festivalsite zijn bereikbaar via verharde wegen.
De hoofdbar heeft een verlaagde toog en is bereikbaar voor rolstoelen.
Er is een toilet voor rolstoelgebruikers aanwezig op het terrein.

Rolstoelpodium
Er is een rolstoelpodium aanwezig, de plaatsen hiervoor zijn wel beperkt. We geven voorrang aan rolstoelgebruikers en mensen die recht hebben op een gratis begeleidersticket. Ook mensen die om (tijdelijke) fysieke redenen niet lang kunnen rechtstaan kunnen hier toegang tot krijgen. Aangezien de plaatsen beperkt zijn, kunnen wij niet garanderen dat iedereen toegang krijgt tot het platform. Om deze reden vragen we hiervoor op voorhand contact op te nemen met tickets@dev.gentjazz.com.