Selecteer een pagina

Festivaltickets Gent Jazz 2021

BESTEL HIER uw dagpassen en meerdagenpassen.

Het voorlopige programma kan je hier raadplegen

Een ticket geeft je toegang tot alle concerten die op de gekozen festivaldag plaatsvinden (niet enkel de headliner)!

Hoe bestellen?
Online | Tickets kunnen online aangekocht worden via onze digitale kassa

Of beleef Gent Jazz als VIP!

Indien een festivaldag niet uitverkocht is, kan je aan de kassa tickets kopen (mits een toeslag van € 7). Deze verhoogde dagprijs wordt ook online toegepast vanaf dat de deuren die dag openen.

Voorwaarden

Zie ook: Algemene voorwaarden

Prijzen zijn inclusief reserveringskost.

Kinderen t.e.m. 3 jaar krijgen gratis toegang tot het festival. Ze hebben op zittende concertdagen geen garantie op een zitplaats;

Kinderen van 4 t.e.m. 12 jaar betalen €8. In elke categorie zijn er een beperkt aantal zitplaatsen voorzien voor kinderen op de zittende festivaldagen. Het kopen van een kinderticket de dag zelf aan de festivalkassa, biedt geen garantie op een zitplaats. Bij het binnengaan vragen wij u spontaan een geldig kids-ID te tonen dat de leeftijd van uw kind(eren) aangeeft. Bij het ontbreken van een dergelijk bewijs en/of bij misbruik wordt de toegang geweigerd.
Opgelet: op 14 juli (de dag met o.a. Sting ‘My Songs’), zijn er geen kindertickets beschikbaar.

Op zittende dagen zijn de plaatsen gegarandeerd maar ongenummerd. De dag van het festival mag de bezoeker plaats nemen op een willekeurige stoel binnen de gekochte categorie.

Mensen met een beperking
Lees meer over toegankelijkheid.

Mensen met een beperking die zonder begeleiding niet kunnen genieten van het festival, kunnen contact opnemen met tickets@gentjazz.com Indien men voldoet aan onderstaande voorwaarden heeft men recht op een gratis ticket voor een begeleider. 

  • Een vermindering van zelfredzaamheid met tenminste 12 punten volgens de handleiding voor de evaluatie van de graad van zelfredzaamheid
  • Een blijvende invaliditeit of arbeidsongeschiktheid van minstens 80%
  • Een blijvende invaliditeit rechtstreeks toe te schrijven aan de onderste ledematen die tenminste 50% bedraagt
  • Een volledige verlamming of amputatie van de bovenste ledematen
  • Een integratietegemoetkoming categorie III of hoger

Herroepingsrecht
De overeenkomst op afstand voor de levering van huisvestings-, vervoer-, horeca- en recreatiediensten waarbij de verkoper zich bij het afsluiten van de overeenkomst ertoe verplicht deze dienstverlening uit te voeren op een bepaalde datum of voor een bepaalde periode, wordt uitgesloten uit het toepassingsgebied van de wet van 6 april 2010 (gewijzigde wet van 14 juli 1991).

Gent Jazz is een UiTPAS partner. UiTPAS Regio Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent. Kom je naar Gent Jazz? Vergeet dan je UiTPAS kaart niet mee te nemen naar het festival! Dan spaar je automatisch punten. Ben je inwoner van Gent, Merelbeke of Destelbergen en heb je recht op verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op je ticket. Tickets aan kansentarief zijn te koop in de Stadswinkel. De start van de voorverkoop van tickets en omruilvoorwaarden worden gecommuniceerd via UIT in Gent. Alle informatie over UiTPAS vind je op: https://uitin.gent.be/uitpas/waar-bruikbaar